Sponsor worden

De Copernicus, onderdeel van het Atlascollege, is gevestigd in Hoorn aan de Nieuwe Steen 11. De school telt ruim 1200 leerlingen.

Het Songfestival kent anno 2013 een traditie van 12 jaar en de finale vindt sinds 2007 jaarlijks plaats in de Grote Zaal van Schouwburg Het Park in Hoorn. Tijdens de finale wordt live gezongen, gespeeld en gedanst voor een publiek van ruim 800 mensen.

Waarom  is deelnemen aan het Copernicus Songfestival als sponsor een goed besluit?

U levert een bijdrage aan de ontwikkeling van jongeren in de leeftijd van 12 – 18 jaar. Terwijl jongens en meisjes in deze leeftijdsgroep in het algemeen de neiging hebben zich te willen verbergen, daagt het Songfestival hen juist uit om het eigen artistieke talent wél te tonen. Meedoen aan voorrondes en positieve feedback ontvangen op je optreden versterkt het zelfvertrouwen en het zelfbeeld. Meedoen aan de finale, live zingen met live begeleiding van  de band VanHuysUit is een ervaring die de leerlingen de rest van hun leven meenemen.

U vergroot ook de naamsbekendheid van uw bedrijf. RTV-Noordholland (radio en tv) en de regionale media besteden aandacht aan de jaarlijkse finale. Bovendien beschikt het Copernicus Songfestival ook over eigen media

–          eigen youtube-kanaal (10.000 views).
–          eigen facebookpagina (bereik 18.000 mensen).
–          professionele website met ruimte voor sponsoruitingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *