Herberg Hoorn zoekt leerlingen die willen optreden

Wil je optreden tijdens “Herberg Hoorn”? Misschien omdat je al mee hebt gedaan aan Copernicus Live of misschien om juist daarom podiumervaring op te doen? Lees dan snel verder en meldt je aan via onderstaand emailadres:

Vorig jaar organiseerden we voor het eerst Herberg Hoorn. Naar schatting zijn er, alleen al bij de manifestatie van 20 december, ongeveer 1000 mensen op vrijwillige basis betrokken geweest bij de uitvoering – dat leverde een enorm onderling commitment op: een gevoel van ‘samen voor de stad’. Jullie begrijpen dat smaakt naar meer en daarom wordt er achter de schermen gewerkt aan de tweede versie van Herberg Hoorn. 

Werd bij de eerste editie gewerkt in een snelkookpan situatie, nu hebben we meer tijd om alles voor te bereiden. Thema van dit jaar is: Stad van ons Allen. Van 10 tot 27 december willen we verschillende soorten activiteiten in de stad organiseren en bundelen, die bijdragen aan een gevoel van verbondenheid, het delen van talent en laten zien wat Hoorn in huis heeft. Nieuwe samenwerkingsverbanden en onverwachte allianties creëren tussen zoveel mogelijk organisaties en individuen: ongeacht leeftijd, afkomst of religieuze overtuiging. Een onvergetelijke kerstperiode creëren voor de bewoners en bezoekers van Hoorn.

En ook nu weer willen we het centrum van de stad en het havengebied vullen met live muziek in winkels en op straten. Met theater op bijzondere locaties, onverwachte ontmoetingen en vertellingen. We bezoeken verzorgingshuizen, creëren een actief jeugdplein, zitten rond het vuur, vertellen elkaar verhalen, zingen samen en zoeken naar verbindingen met alle groepen uit onze samenleving.

Herberg Hoorn zoekt hiervoor individuen, clubjes, verenigingen, orkesten en koren die willen aanhaken. Samen willen we deze kerst onvergetelijk maken door onze talenten te delen, de stad op te tillen en hen die het nodig hebben een handje te helpen. Zo wordt Hoorn de Stad van ons Allen.

We zouden het heel fijn vinden als je/jullie ook zouden willen bijdragen aan Herberg Hoorn. We denken aan activiteiten in het Havengebied op zondag 11 december, aan de superkoopzondag 18 december, maar ook in de periode tussen 18 en 24 december is er ruimte om talent te delen.

Laat weten wat je zou willen doen, op welk moment. Wij gaan dan puzzelen.
Mail je beschikbaarheid/ gedachten/ wensen naar: ingriddocter@hotmail.com

Vriendelijke groet,
namens het team van Herberg Hoorn

http://www.herberghoorn.nl/

HH-BO

Please follow and like us:

Comments are closed.