Finalisten zang Copernicus Live ’15 bekend!

Kwaliteit.

Naar de oprechte mening van de jury hebben alle deelnemers in potentie de kwaliteit om op het grote podium te staan. De jury heeft muzikaal/ vocaal 2 mooie dagen beleefd. Dank daarvoor.

 

Finalisten.

Copernicus Live kent toch ook het wedstrijdkarakter. Dat betekent automatisch dat er deelnemers afvallen. Afvallen betekent niet automatisch dat er niet goed gezongen is. Integendeel, deelnemers met een heel mooie stem hebben toch niet de finale 2015 gehaald. Dat komt omdat de jury (1) natuurlijk alle individuele optredens op zich beoordeelt, (2) alle optredens met elkaar vergelijkt en (3) de verantwoordelijkheid heeft voor een afwisselend avondprogramma o.a. qua spreiding (1) ballads /tempo, (2) diverse leerjaren, (3) verhouding nieuwelingen : ervaren finalisten.

 

Kaartverkoop.

We begrijpen de teleurstelling bij alle deelnemers,  die Het Park niet hebben gehaald. Toch hopen we dat iedereen over de teleurstelling heen komt, volgend jaar opnieuw deelneemt en – belangrijk – toch aanwezig is op 23 maart om de finalisten 2015 wél te zien en te horen. De finale verdient een volle zaal.

 

Uitslag.

De volgende kandidaten staan in de finale van Copernicus Live ’15!

Ivana Goncalves
Maxime Frerichs
Anne Hoebe
Laura Appelman
Maartje Laan
Rianne Jaasma
Jamell Saman en Farrah Schotanus
Selenay Dagdelen
Melissa Kok, Dana en Emma Brul
Noortje en Jan Jonk
Saartje Koning, Dani Slagter
Lotte Munier
Tom Smak
Denise Thijssens
Anique Kamerik & Anne Loos
Charlotte Vlugt

 

Vakantie.

Alle finalisten ontvangen in de vakantie of uiterlijk 5 januari per mail een lijstje vragen. Beantwoord die vragen a.u.b. zo uitgebreid mogelijk en stuur je antwoorden uiterlijk 9 januari naar ondergetekende. Het gaat om het programma

boekje.

 

6 januari.

Op dinsdag 6 januari is in het muzieklokaal de evaluatie-bijeenkomst vanaf 15:10 uur. Finalisten en dus bijna finalisten krijgen uitleg en verdere instructies. Iedereen is van harte welkom.

 

8 januari.

Voor zover je de datum nog niet hebt genoteerd en je hebt de finale wél gehaald: op 8 januari verwachten we de finalisten in Schouwburg Het Park voor de fotoshoot.

 

Iedereen een mooie vakantie toegewenst,

 

Please follow and like us:

Comments are closed.